SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

Work

Partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve, kiemelt figyelmet fordítunk arra a komplex szolgáltatási rendszerünkre, amely magába foglalja a személyszállítás lehetőségét is.

A személyszállítási szolgáltatásunk növeli a dolgozók megtartását hiszen a munkavállalók számára vonzó lehetőséget jelent a kényelmes és költséghatékony munkába járás.

Az új céges buszjáratok bevezetése új területeken lehetőséget teremt a vállalat számára, hogy elérje és vonzza az eddig elérhetetlen vagy nehezen megközelíthető területeken élő potenciális munkavállalókat.

Ezáltal a vállalat kiterjesztheti munkaerő-piaci jelenlétét, és új tehetségek felkutatására nyílik lehetőség. Az új buszjáratok révén a vállalat könnyebben elérheti azokat a régiókat vagy településeket, ahol korábban kevésbé volt jelen, ezáltal növelve a munkaerőpiaci versenyképességét és vonzerejét.

Szolgáltatásunk kiemelt előnyei:

Work
Team

Teljesen új földrajzi területek bevonása

Saját autóbuszainkkal a felvételi alkalmakra is biztosítjuk a jelöltek beutaztatását, így növelve a megjelenés hatékonyságát

Költséghatékonyabb, rugalmasabb együttműködés

Amennyiben további részleteket szeretne megtudni vagy konkrétan érdeklik a céges buszjáratokkal kapcsolatos szolgáltatásaink, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk szívesen áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire, megbeszélje az egyedi igényeit, és részletes információkat nyújtson a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Team
Contact

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed merült fel? Örömmel válaszolunk!

Elérhetőségeink

T.A.G. Services – Kecskemét
6000 Kecskemét, Vágó u. 25. Fsz./1.

T.A.G. Services – Szigetszentmiklós
2310 Szigetszentmiklós, ÁTI-Sziget Ipari Park 11.

T.A.G. Services – Újlengyel
2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 48.

Hívj most: +36 1 445 4479

Munkaerő-kölcsönzési nyilvántartási engedély:
PEM/01/006862-1/2018-1184
Munkaerő-közvetítési nyilvántartási engedély:
PEM/01/006855-1/2018-878


© 2023 T.A.G. Services Kft. – Minden jog fenntartva!
Impresszum I Adatkezelési tájékoztató

Powered by VADA Graphic Design

Contact